Virtuele adoptie

Dem

Het verzorgen van alle bewoners van Dierentehuis De Achtste Hemel en er op toe te zien dat het hen aan niets ontbreekt kost van enkele tientallen euro’s tot meerdere honderden euro’s per maand per dier. Ik ontvang geen enkele subsidie of andere toelagen en moet dit geheel bekostigen uit giften die ik van zorgzame mensen zoals jij ontvang. Ik ben mijn vrijgevige donateurs dan ook mateloos dankbaar. De dieren genieten er dagelijks van.

Wanneer je het leuk vindt een meer persoonlijke donatie te doen, dan bied ik je de mogelijkheid tot een virtuele adoptie. Dat betekent dat je voor slechts EUR 10,00 per maand de adoptieouder wordt van een van mijn dieren. Een hoger bedrag of meerdere dieren adopteren mag natuurlijk ook. Kijk eens rond op “dieren van stichting Hanna” en zoek een diertje uit dat goed bij je past of waarvoor je een speciale sympathie voelt.

Je kunt dan als volgt virtuele adoptieouder worden:

Maandelijks EUR 10,00 (of meer, indien jij dat wenst) storten op onze ABN Amro rekening:
IBAN: NL19 ABNA 0482 4776 36
BIC: ABNANL2A
Ten name van: Stichting Hanna
Onder vermelding van: Virtuele adoptie van “naam dier of namen dieren”.

KvK nummer Stichting Hanna: 59564474
RSIN nummer Stichting Hanna: 853546988

Helaas kunnen wij nog niet automatisch incasseren, maar het zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn wanneer jij er via jouw bank een automatische overboeking van zou maken.

Het dier van je keuze zal je eeuwig dankbaar zijn,net als wij.

Kom ook eens bij me op bezoek op mijn facebookpagina “Stichting Hanna – Dierentehuis de Achtste Hemel“. Hier kun je de diertjes dagelijks volgen. Daarnaast stuur ik je graag per email meer informatie over het dier van jouw keuze. Misschien ben je zelfs eens in de gelegenheid langs te komen om je diertje te bezoeken. Voor een emailverzoek of bezoek aan Dierentehuis De Achtste Hemel kun je contact met me opnemen via onderstaand formulier.