Partnerprogramma

Denk aan ons als je online gaat shoppen voor de dieren!
Wanneer jullie een bestelling plaatsen via onderstaande links zal Stichting Hanna een percentage van het besteedde bedrag ontvangen.

Zooplus
Dierenbenodigdheden & dierenvoeding – Van hond tot hamster

zooplus.nl

Medpets
Je huisdier is je beste vriend. Daarom willen we elke dag het beste voor ze. Medpets is dé dierenwinkel van Nederland met het grootste assortiment voor jouw huisdier. Je vindt als dierenliefhebber alles wat je nodig hebt in onze online webshop. Van hondenvoer en kattenvoer tot vlooien en teken middelen en ontworming. Met meer dan 15.000 kwalitatieve producten in het assortiment is er voor elk dier wat wils.

Doelshoppen
Goede doelen helpen via Doelshoppen.nl, zo shop je met je hart voor jouw goede doel. Wanneer je online winkelt via Doelshoppen, shop je online bij alle bekende webshops. De Webshop stelt een gedeelte van het geld ter beschikking aan jouw goede doel. Het Goede doel is blij met deze donaties. Door via Doelshoppen te doneren doe je dit gratis en steun je jouw goede doel. 

Shop met je hart

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Stichting Hanna, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Stichting Hanna ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

SponsorKliks, gratis sponsoren!