Dingeman

Update: 12-7-2017
Dingeman kan alleen maar genieten

Update: 1-10-16:
Eindelijk mag ik me voorstellen!

Ik woon inmiddels al even in de 8e Hemel, maar Hanna was te druk met mij, de andere diertjes en nog véél meer, dus ik moest even wachten met mijn verhaal.
Ik ben senior Dingo (geboren 2005) en inmiddels omgedoopt tot Dingeman.
Eerst even over mijn verleden, waar ik liever niet meer aan terug denk.
Bijna 2 jaar geleden stierf mijn baasje en zijn familie bracht me naar een asiel in Polen.
Het was een ware nachtmerrie voor me.
Ze waren wel lief daar hoor, maar hadden weinig tijd, dus ik zat grotendeels in mijn ren.
Ik vond dat zo naar, dat ik depressief werd en de moed liet zakken.
Ik droomde over een fijn plekje, met iemand die van me hield, maar de dagen verstreken en ik gaf de hoop op.
Tot de dag dat ik naar de 8e Hemel mocht!!
Het duurde even voordat ik er kon wennen, gewoonweg omdat ik elke ochtend wakker werd en dacht dat het een droom was!
Ik gedroeg me als een jonge pup, ik was zó blij, wat een droomplek!!
Inmiddels word ik gewoon elke ochtend wakker en weet dat ik niet droom en geniet met volle teugen!
Ik heb wat ouderdomsverschijnselen zoals artrose,waar ik medicatie voor krijg,maar ben verder gezond.

dingemans_dingo