ANBI status

Publicatieverplichting ANBI

ANBI-logoElke ANBI instelling is verplicht om bepaalde gegevens en informatie te publiceren op haar website. Hieronder kunt u deze gegevens en informatie vinden voor Stichting Hanna.

GEGEVENS Statutaire naam:
Stichting Hanna
KvK nummer: 59564474
RSIN / fiscaal nummer: 853546988

CONTACT: Zie hiervoor onze contact-pagina
Email adres: info@stichtinghanna.nl
Website: Stichting Hanna

DOELSTELLING:
Het bestrijden en voorkomen van dierenleed in al zijn geledingen, hetzij door het bieden van onderdak, voedsel en eventuele medicatie, hetzij door het ondersteunen van initiatieven die het lot van dieren verbeteren. Daarnaast alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk zullen zijn.

BESTUUR:
Voorzitter: Hanneke Mol
Secretaris:  Marieke Bosklopper
Penningmeester: Ellen Holtzhuizer

BELONINGSBELEID:
De bestuursleden genieten voor hun prestaties geen salaris, beloning of vergoeding. Tevens keert de stichting geen bonussen of vakantiegelden uit.

BELEIDSPLAN
Het beleidsplan 2018-2020 vindt u hier: St.-Hanna_beleidsplan-2018-2020.
Kunt u het document niet openen? U kunt het programma Adobe Acrobat downloaden via deze link.

FINANCIELE JAARREKENING
2014 onder ANBI
2015 onder ANBI
2016 onder ANBI