21-07-2020 t/m 24-07-2020 8e Hemel Vierdaagse

Zo cool dit! 😃
Ik doe mee, jullie ook?
Hieronder het superleuke plan van mijn geweldige externe team 🙏😊:

De 8e Hemel Vierdaagse, wandel mee voor een prachtige buitenren voor de katten!

Het idee voor deze unieke gebeurtenis is geboren door de alternatieve Nijmeegse Vierdaagse van dinsdag 21 juli t/m vrijdag 24 juli. Je kunt in je eigen omgeving meedoen. Hoe leuk is dat!

Nog leuker is dat wij er een beetje ons eigen feestje van maken: ‘’de 8e Hemel Vierdaagse!’’ We maken er een sponsoractie van. Want naast de maandelijkse kosten voor de diertjes, denk aan dierenartsrekeningen, speciaal voer en andere vaste lasten zijn er nog genoeg projecten waar we mee bezig zijn. Stap voor stap maken we de 8e Hemel steeds mooier en fijner voor de dieren.

En daarom gaan we ‘’lopen voor de uitloop’’, er zijn namelijk een aantal katten in de 8e hemel die nog geen eigen veilige uitloop hebben.
Voor een aantal kattengroepen is er al een mooie buitenren gemaakt, we willen nu voor de laatste kattengroep ook een buitenren maken!

Hanna doet een stappenteller om en je kunt haar sponsoren. Ze loopt al snel 10 km per dag! Niet zo gek met alle diertjes die graag wat aandacht maar zeker ook wat lekkers willen! Het externe team loopt, ieder op eigen wijze, vanuit de thuissituatie.

Lijkt het je het leuk om zelf mee te lopen met de alternatieve Vierdaagse en je te laten sponsoren voor de diertjes? Te gek!
Is de Vierdaagse nou net wat te veel, een dag in je eigen omgeving wandelen met de 8e Hemel in gedachten is natuurlijk ook geweldig!

Waar we super blij mee zijn is dat Stichting DierenLot ons tot een bepaald bedrag, een donatie verdubbelaar heeft toegekend. Al onze stappen zijn het dubbele waard. Zo wordt 1 euro 2 euro, 5 euro 10 euro enzovoorts.

Één, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven
Zo gaat ie goed zo gaat ie beter
Alweer een kilometer van mijn schoenen afgesleten, tralalala

Lopen, zingen en sponsoren jullie mee? Samen sterk voor de diertjes ♥

Tikkie;
https://tikkie.me/pay/StHanna/xsUXFeLCYt3Si3HSuKy5iC

Algemene gegevens;
http://www.stichtinghanna.nl/index.php/doneren/

Virtueel ouderschap; http://www.stichtinghanna.nl/index.php/virtuele-adoptie/

Fondsenwervingsteam Stichting Hanna.