4-3-2017 Zonnetje Pluis zoek een huis

UPDATE: PLUIS IS HERPLAATST

Vandaag hebben we een heel speciaal zonnetje.
Mooie Pluis zoekt haar forever home met speciale wensen. Helpen jullie weer mee zoeken?
Samen sterk en alles voor Pluis.

Even voorstellen:
Salut (Roemeens voor goedendag), dit is Pluis. Dit bijzondere, dove poesje is geboren op 2 mei 2013 in Roemenië. Ze is naar Nederland gekomen maar botste met de kat des huizes. In het volgende huisje bleek ze totaal niet met de hond overweg te kunnen en in het huisje waar ze nu zit, lijkt ze ook niet op haar plek. Momenteel verblijft ze in Drachten.

Pluis is overduidelijk niet dol op honden en katten maar waar ze wel dol op is, is de aanwezigheid van mensen. Haar huidige verzorger gaat nog naar school en kan niet voldoende tijd aan haar besteden.

Als iets Pluis niet aanstaat laat ze dat duidelijk merken door te blazen en te slaan.
De uitspraak dat katten geen bazen maar personeel hebben is op haar zeker van toepassing Ze is nieuwsgierig en gedraagt zich soms als een (verwend) prinsesje.
Echter, iemand die hier door heen kijkt en haar de gelegenheid geeft om te wennen zal merken dat ze, als ze eenmaal gewend is, een lieve aanhankelijke kat is die graag aangehaald wordt en soms ook op schoot kruipt.
Tenminste, als ze daar zin in heeft want het blijft een prinsesje natuurlijk.

Pluis is geënt, gechipt en gesteriliseerd.
Ze heeft een poosje naast de bak geplast.
Ze bleek last van haar blaas te hebben, nu ze blaasgruisvoer krijgt, doet ze alles weer netjes op de bak. Zoals het er nu naar uit ziet zal de dieetvoeding blijvend zijn.

Pluis is op 1 persoon gericht en houdt er niet van om lang alleen te zijn. Ze zoekt dan ook een huisje waar ze aandacht helemaal voor zich alleen heeft. De voorkeur gaat naar iemand die kennis heeft van haar ras, of iig veel ervaring heeft met katten. Jonge kinderen in een gezin is waarschijnlijk ook geen optie. Gezien haar doofheid is een afgesloten tuin of terras een must voor haar.

Als je interesse hebt in Prinses Pluis kan je contact zoeken met Marinda, 0621693773.