29-6-2019 King

Afbeelding kan het volgende bevatten: kat

Update 17-8-2019: King heeft zijn gouden mandje gevonden.

Met alle liefde zou mooie King in de Achtste Hemel mogen komen wonen, omdat we vrezen dat herplaatsing haast niet mogelijk is.
Tóch willen we het proberen een fijn thuis voor hem te vinden.
We verwachten dat een rustige omgeving zonder katten hem goed zal doen, zoeken jullie mee voor King?
Delen erg welkom. 
Samen sterk en alles voor King. 

<3 

Hierbij de tekst van zijn vrouwtje:

Met heel veel pijn in mijn hart moet ik helaas afstand doen van mijn geliefde kater King. King is een Maine coon van 7 jaar oud. De reden dat ik een goed tehuis voor hem zoek is dat hij in huis te pas en te onpas overal plast. 
Zoals het lijkt is het een vorm van dominantie van hem. Hij gaat eigenlijk best goed met andere katten, maar zet zijn geur neer om te laten weten wie hij is.Ik woon samen met mijn zoon en 5 andere katers en een poes (met king erbij 7 in totaal) in een rustige wijk in Uithoorn.
Ik heb alles geprobeerd, maar niets helpt, het maakt me zo verdrietig.

King is een prachtige kater met een geheel eigen karakter. Hij kan aanhankelijk zijn, maar alleen wanneer hij zin heeft in een vrij of aaipartij. Als hij zich meldt geeft hij zich volledig over. Als hij er genoeg van heeft merk je dat aan hem en dan moet je hem gewoon weer laten gaan. 
King is erg graag buiten. Hij kent de buurt op zijn duimpje en is happy op straat. Zodra hij binnen komt en een ander luchtje ruikt, plast hij. 
King woont bij ons vanaf dat hij 13 weken oud is. Toen hij begon met het wisselen van zijn tanden, kreeg hij last van juveniele gingivitus. Al zijn kiezen zijn getrokken op zijn hoektanden en voortanden na. King heeft er verder geen last van. Hij houdt van de brokjes royal canine main coon adult en is gek op gekookte vis, koolvis. King is gechipt en is gecastreerd. 

Het plasprobleem is de reden dat ik hem moet afstaan. Hij heeft op mijn bank, bedden, tegen de tv, laptop en schoenen geplast. Het maakt hem niets uit. Ik ben ten einde raad. Ik weet hoe moeilijk het is om een goed huis voor hem te zoeken. Ik zou het vreselijk vinden als mensen hem in huis nemen, er niet tegen kunnen en hem gaan mishandelen. Dat is voor mij een horrorbeeld. Ik herplaats hem dan ook alleen maar als ik weet dat de mensen goed voor hem zullen zijn en weten waar ze aan beginnen. Ik hoop dat zijn probleem stopt als hij alleen in een huis woont. Toen ik King in huis nam dacht ik dat dat voor de rest van zijn leven zou zijn, vandaar dat ik zelf het gevoel heb dat ik gefaald heb…

Ik hoop dat hij ergens in alle rust een thuis mag krijgen, waar hij alleen kan wonen, zonder andere katten, om te voorkomen dat hij getriggerd wordt.
Ergens waar hij terzijnertijd lekker en veilig naar buiten kan.

Als mensen echt geïnteresseerd zijn graag een pb aan mij sturen.
https://www.facebook.com/jolanda.moet
Of even een mailtje sturen naar Jolanda.thuis@xs4all.nl