29-6-2017 Zonnetje Does *UPDATE GERESERVEERD*

*UPDATE GERESERVEERD*
We houden jullie op de hoogte!

Does

Met de zomer volop in het land hebben we vandaag weer een heel speciaal Spaans zonnetje. Does is op zoek naar een gouden mandje. Helpen jullie weer mee zoeken? Delen is welkom!

Samen sterk en alles voor de diertjes.

Helaas is het oudste kind van het gezin extreem allergisch gebleken en met veel pijn in hun hart heeft de familie moeten besluiten om een ander huisje voor Does te zoeken.

Does is een schitterende mix van Spaanse waterhond, labrador en er zit ook iets van een jachthond in. Ze is een Spaanse schone die rond oktober 2015 is geboren en ze is samen met haar 2 broertjes en 2 zusjes op 23 december 2015 langs een snelweg in Spanje gevonden, waarna ze naar een opvang zijn gebracht. De volgende dag al meldde zich al een Nederlands gezin dat haar heel graag in hun gezin wilde opnemen. Zo kwam ze in januari 2016 naar Nederland. waar ze met open armen werd ontvangen door haar nieuwe familie.

De vliegreis heeft helaas wel zijn sporen nagelaten bij Does. Een bench is niet haar ding, die doen haar teveel denken aan de vliegtuigbox. Does is een gevoelig meisje en als ze een keer iets doet wat niet mag is het voldoende om “Foei” te zeggen. Ze is in huis een gezellige, leergierige, waakse, lieve en speelse hond. Spelen doet ze overigens met haar eigen spulletjes, ze pakt niet iets van een tafel. Als ze nieuwe hondenvriendjes leert kennen zal ze deze in eerste instantie afwachtend, wat onderdanig, benaderen.

Vanaf het begin gaat ze 1x in de week naar de hondenschool en naast leren is er altijd tijd en ruimte om met de andere honden te spelen want dat is haar allergrootste hobby. Tijdens de gewone wandelingen op straat loopt ze keurig aan de lijn. Ze is dol op haar mensjes en houdt er ervan als al haar mensjes thuis zijn, maar ze kan ook prima alleen zijn als iedereen moet vertrekken voor school of werk. Ze is een gezin gewend en een echte allemansvriend, hoewel het vrouwtje momenteel een streepje voor heeft want zij wandelt met haar en gaat mee naar de hondenschool.

Does woont momenteel in het landelijk gelegen Groesbeek en ze is gewend aan kippen, koeien en paarden. Alleen met katten heeft ze niets, daar reageert ze fel op.
Ze is dus niet gewend aan het stadsleven en harde geluiden maken haar angstig. Tijdens de jaarwisseling heeft ze dan ook tabletjes gekregen om door het kabaal te komen. Does heeft een paspoort, is gesteriliseerd en heeft altijd netjes haar entingen, vlooien- en wormenbehandelingen gehad.

Wie wil Does haar gouden mand geven? Samen sterk voor Does!
Als je interesse hebt in lieve Does die kan je een mail sturen naar: Annemieke.nillessen@gmail.com