29-08-2020 Gast-thuis gezocht voor Edgar en Bruce

De twee lieve halfbroertjes Edgar en Bruce zijn geweldige katers. En met pijn in haar hart is de huidige ouder van hen op zoek naar een gastgezin voor de katten waar ze zielsveel van houdt. Wij willen haar daar graag bij helpen. Zoeken en delen jullie weer met ons mee? ♥

Edgar en Bruce zijn 7 jaar oud en echte mensen vrienden. Ze zijn aanhankelijke, lieve knuffel katers met als grootste hobby: geaaid worden.

Maar wat nu als je allergisch bent voor katten? En werkelijk alle mogelijke therapieën hebt gevolgd om van die allergie af te komen. Zonder enig succes. De partner van de huidige ouder kan niet met hen in één huis wonen.

Edgar en Bruce zijn als kitten 7 jaar geleden bij de huidige ouder gekomen. Ze zijn heel makkelijk in de omgang. Borstelen, nageltjes verzorgen, een pilletje, ze vinden het goed. Boos worden staat niet in hun woordenboek. Ze zijn graag bij je in de buurt.

Het zijn binnen katten. Het is niet bekend of ze met honden of andere katten samen kunnen. Ze hebben aantal jaar geleden last gehad van blaasgruis. Sindsdien krijgen ze hiervoor speciaal voer en hebben ze er geen last meer van. Ze zijn beide gecastreerd. Niet gechipt (omdat ze niet buiten komen) en hebben alleen in het begin de benodigde inentingen gehad.

Voor Edgar en Bruce zoeken we een gast-thuis in de provincie Zuid-Holland. De huidige ouder is op zoek naar een ruimere woning en hoopt het in de nabije toekomst zo te kunnen organiseren dat Edgar en Bruce weer bij hen kan wonen. Ze zijn niet gewend naar buiten te gaan dus liefst een huis waar ze binnen blijven, of anders met een goed afgesloten tuin.

Heb jij of weet jij een fijn plekje voor deze kanjers, neem dan contact op met Mignon ✉mignon.siderius@gmail.com