28-10-2020 Senior Bikkel zoekt een thuis

Update November 2020: Bikkel heeft zijn gouden mandje gevonden.

Lieve senior Bikkel, jarenlang heeft hij een heerlijk leventje mogen leiden bij zijn huidige gezinnetje. Door trieste omstandigheden zijn zij niet meer in de gelegenheid voor hem te zorgen. Delen jullie weer mee voor Bikkel?

Knappe Bikkel is lieve aanhankelijke hond. Hij houdt enorm van knuffelen en is graag dichtbij je. Hij is een echte avonturier en kan eindeloos genieten van wandelingen en ravotten in de natuur. Bikkel is erg waaks en beschermd zijn gezin. Soms draaft hij hier wat in door, met name richting andere vreemde honden. Zodra hij een hond langer kent is dit geen probleem meer.

Bikkel is gecastreerde reu. Zoals sommige kenners misschien al hadden gezien is hij een prachtige Parson-Terriër en komt van een erkende fokker. Hij is op het moment 9,5 jaar oud.

Hij is vorig jaar aan blaasstenen geopereerd en dit blijft wel een gevoelig punt. Hij lekt sinds de operatie zo nu en dan wat druppeltjes urine maar verder niks ernstigs. Hij eet normale brokken en is verder goed gezond.

Ben of ken jij diegene die Bikkel een warme mand kan bieden? Het lieve mannetje verdient een plekje waar hij de rest van zijn leventje mag slijten en onbezorgd mag genieten. Het is wel belangrijk voor Bikkel dat hij een huisje vindt waar geen katten aanwezig zijn. Bikkel kan wel met kinderen.

Meer weten of geïnteresseerd? Dan mag je contact opnemen met:
Pieter: 0657880588
Tjarda: 0648079960
Emailadres: p.vanderwal@carefacilitair.nl