26-4-2017 Nieuw mandje gezocht voor Herrie

*UPDATE 14-5-2017* Goed nieuws!!! Herrie is afgelopen week verhuisd naar een nieuw plekje. Wij wensen haar veel geluk en willen jullie bedanken voor het vele delen!!

En wéér een spoedje…Zoeken jullie mee?
Herrie zoekt met spoed een nieuwe mand.
Samen sterk en alles voor Herrie.

Herrie is een kruising Bulgaarse herder van ongeveer 6,5 jaar en komt uit Bulgarije, ze woont nu ongeveer 5 jaar op een boot, waar haar baasjes wonen en werken. Nu is er sinds 2 maanden gezinsuitbreiding waardoor Herrie wat feller is dan normaal en helaas is het al 2x uit de hand gelopen. Aangezien er wekelijks vele gasten aan boord zijn is er geen plek is waar Herrie alleen zou kunnen zijn. Daarom zoeken we voor haar een super plekje bij iemand die ervaring heeft met honden en die haar de tijd geeft te wennen aan een nieuwe omgeving en mensen.

Ze doet geen vlieg kwaad, als ze je vertrouwt en kent kan alles met haar doen dan. Ze is super makkelijk in huis, heel rustig, maakt niets kapot en kan goed alleen zijn. Ook houdt ze erg van knuffelen, heeft ze een basistraining gehad en slaagde als beste meisje van de klas. Ze is gezond en gesteriliseerd, gek op auto rijden of reizen met het openbaar vervoer. Bovendien heeft Herrie zeebenen. Herrie is kerngezond, geënt en gesteriliseerd

Maar Herrie heeft ook een behoorlijke gebruiksaanwijzing, zo heeft ze tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen.
Ook is ze geen liefhebber van donker en schemering, dan neemt de angst de overhand en luistert ze niet meer en rent naar wat voor haar de vertrouwde plek is, thuis. Herrie vindt mensen leuk maar bij vreemden is ze wat terughoudend, buitenshuis is dat geen probleem. Mensen met petten vindt ze een beetje eng.

Bij honden speelt de staart een belangrijke rol bij de communicatie en Herrie heeft geen staart dus soms is het raden wat ze bedoelt.
Ze houdt van andere honden en stormt daar op af, wat soms intimiderend kan overkomen maar alles wat ze wil is spelen.
Om te voorkomen dat andere honden van haar schrikken is het beter om Herrie aan de lijn kennis te laten maken. Na wat heen en weer gesnuffel zal er heel snel gespeeld gaan worden want daar wordt ze heel vrolijk van.

Wie wil deze lieve meid een kans geven? Haar mandje staat nu nog in Enkhuizen.
Voor inlichtingen en bij interesse:
Renée van Hasselt
06-20405286