23-09-2020 Peanut zoekt een nieuw geweldig plekje

Lieve Peanut, wie verliest zijn hart nou niet aan zijn mooie hoofdje. Helaas gedijt hij niet zo goed in zijn huidige drukke huishouden. Delen jullie mee voor een nieuw geweldig plekje? Samen sterk en alles voor Peanut. 

Daar is hij dan, zachtaardige Peanut. Geen vlieg kwaad doet hij. Zijn huidige vrouwtje hoopt op een ander thuis waar Peanut beter tot zijn recht kan komen. Op het moment ondervind Peanut op sommige dagen erg veel stress, wat lijdt tot plassen in huis. Alles heeft de huidige mama van Peanut al geprobeerd om de onzindelijkheid te stoppen. Maar tot nu toe heeft nog niks geholpen. Ook de dierenarts weet het niet.

Peanut is een prachtige raskat van bijna 7 jaar. Hij woont al sinds zijn kitten tijd bij zijn huidige mama. Peanut is dol op aangehaald worden en kan uren bij je op schoot liggen. Maar het liefste wel op zijn eigen initiatief, hij kiest graag zelf bij wie en wanneer. 

Peanut heeft een speciaal anti-haarbal dieet. Want elke dag spuugde hij. Zelfs de dierenarts kon niet vinden waar dit aan lag. Maar op zijn huidige voertjes doet hij het heel goed. Peanut is er wat minder blij mee. Zodra hij de kans krijgt snoept hij graag van eten wat je op tafel laat staan. 

Naast zijn onzindelijkheid en haarbal probleem is Peanut een kerngezonde kat. Bij zijn huidige mama taalt Peanut er niet naar om naar buiten te gaan. Hij blijft liever binnen. Peanut kan met andere katten en honden. Maar het lijkt ons verstandig dat zijn nieuwe thuis wat rustiger is.

Is er iemand met het gouden plekje voor Peanut? Met iemand die zijn probleempjes voor lief neemt? We hopen het zo. Want Peanut verdient echt het allerbeste.

Peanut verblijft momenteel in Almere.
Meer weten of geïnteresseerd?
Neem dan contact op via FB met:
Tonny Huisman
https://www.facebook.com/tonny.huisman.3