15-08-2020 Kroelkat Harvey zoekt een rustig thuis

Lieve kroelkat Harvey is niet gelukkig in zijn huidige situatie en is op zoek naar een rustig thuis.

Harvey is een 4-jarige speelse, lieve, kroelerige slaapkop die het liefst binnen is. Hij gaat ook graag zo nu en dan even buiten in de tuin liggen.

De huidige ouder van Harvey heeft hem ongeveer een jaar geleden vanuit het asiel geadopteerd. Hun drukke huishouden met klein kind en andere kat blijken voor Harvey teveel stress op te leveren. Deze leukerd gedijt beter in een rustig huishouden, liefst zonder kinderen of andere katten. Harvey is op zich lief met kinderen, maar vindt ze te druk en schrikt snel van onverwachts gedrag.

Harvey heeft eerder in het asiel gezeten, waar hij was beland vanwege plasproblemen. Er werd vastgesteld dat hij gevoelig is voor blaasgruis. Sinds hij speciaal voer hiervoor krijgt is hij een gezonde kater. Het is belangrijk dat hij dit speciale voer blijft eten.

Harvey is gechipt, gecastreerd en recent weer ingeënt. Hij mist zijn heupkommen waardoor hij een beetje raar loopt. Maar hij heeft hier geen last van. Zijn blaasgruisprobleem is onder controle met de
speciale voeding. Alleen als Harvey zich niet op zijn gemak voelt, kan hij wel eens een ongelukje hebben.

Harvey is vermoedelijk geen honden gewend. Hij is niet dol op andere katten. In de tuin zal hij zijn territorium goed bewaken en gaat het gevecht dan niet uit de weg.

Heb jij plaats voor deze lieve leukerd en kun je hem de rustige omgeving bieden waarin hij happy is?
Neem dan contact op met: Josephine van As
✉josephine.vanas@gmail.com

Op dit moment verblijft Harvey in Amstelveen