14-8-2019 Nieuw tehuis gezocht voor Baby

Na lang wikken en wegen hebben de lieve ouders van Baby besloten een gastgezin te zoeken of zelfs een forever home als het moet.
Helpen jullie ons mee?
Samen sterk en alles voor Baby.❤ 

Baby haar huidige familie houdt enorm veel van haar, maar willen zo graag hun droom laten uitkomen; meer dieren helpen in het buitenland en vrijwillig een steentje bijdragen aan hun geluk, omdat er zoveel leed is.
Ze vinden het erg moeilijk hun geliefde Baby los te laten, daarom bij voorkeur een gastgezin waar ze alle liefde krijgt.
Maar ze snappen dat er een band opgebouwd wordt, hierom is een forever home ook een optie. 

Net als veel andere witte katten is ook deze mooie dame doof maar heeft daar zelf niet veel last van. Ze slaapt er prima door en doet dit op de gekste plekken. Baby kan samen met andere katten, speelt wel maar zal niet bij ze gaan liggen. Doordat ze zichzelf niet hoort, kan ze behoorlijk hard mauwen. 

Baby vraagt niet veel. Een fijn mandje, lekker eten, haar waterfontein, iemand die met haar speelt en knuffelt. Een goed beveiligde tuin erbij zou haar geluk helemaal compleet maken. 
Baby houdt niet echt van kinderen, dus liever geen huis waar deze enge wezens rond lopen.

Baby is kerngezond, geënt, gechipt en gesteriliseerd. Ze is behandeld voor tandbederf. Ze krijgt nu Royal Canin Sensible brokken en die eet ze graag. Nat voer vindt ze niet echt lekker, ze trekt er haar neusje voor op. Momenteel woont ze in Spanbroek, Noord Holland. 

Heb jij of weet jij een mooi plekje voor Baby zonder kleine kinderen met een goed beveiligde tuin? Stuur dan een mail naar 
lidy_scheltus@hotmail.com
qui_int@hotmail.com