12-7-2018 Nieuw zonnetje Panda

Afbeelding kan het volgende bevatten: kat en plant

Udate* Panda heeft zijn plekje gevonden bij een familielid  Iedereen bedankt voor het delen! Panda veel geluk lieverd 

Een lief “zwart met wit” zonnetje zoekt een nieuw thuis. Helpen jullie weer mee zoeken? Samen sterk en alles voor Panda.

Panda is een kerngezonde ex-kater van pas 5 lentes jong!!
In het begin van zijn jonge leventje was hij een zeer tevreden binnenkater totdat hij het buitenleven ontdekte. Hij woonde midden in het bos en kon daar ongestoord en veilig rondscharrelen. Maar jammer genoeg is voor Panda de situatie plotseling veranderd en is het vrouwtje verhuisd. Ze woont nu vlak bij een drukke weg. Ze durft hem daar niet los te laten lopen, omdat ze heel bang is dat hij binnen een mum van tijd onder een auto terecht komt. 🙁

Om hem nu voortaan binnen op te sluiten is uiteraard niet prettig voor hem. Daarom heeft het vrouwtje met pijn in het hart moeten besluiten dat Panda beter een nieuw huisje kan krijgen waar hij wel gewoon lekker naar buiten kan.

Panda is een leuke zwart-witte knuffelbeer, die veel kusjes geeft, graag de clown uithangt, een uitmuntend muizenjager is en graag op avontuur gaat. Het muizenvangen deed hij samen met een “kattenmaat in het kwaad”. Hij heeft nooit met andere huisdieren samengeleefd. Dat zal hem, zo nodig, geleerd moeten worden.

Panda is als kitten bij het huidige vrouwtje gekomen en heeft tot een paar maanden terug altijd lekker binnen gewoond met de uitloop naar het bos. Hij is kerngezond, gecastreerd, gechipt en een alleseter. Panda woont momenteel in Ermelo.

Het enige waar Panda een probleem mee heeft, is het bezoek aan de dierenarts. Panda vindt de dierenarts helemaal niet aardig en heeft bij simpele behandelingen een roesje gehad omdat hij de dierenarts niet zo liefdevol (eufemisme) bejegende. Maar wie weet wat een andere dierenarts teweeg kan brengen ……..

Wie heeft of weet een nieuwe gouden plek voor deze leukerd? Een plek waar hij veilig buiten kan spelen en waar een warm gouden mandje voor hem staat, met personeel uiteraard.
Kijk eens goed naar dat lieve, jonge, beetje ondeugende koppie. 🙂

Als je interesse hebt of meer informatie wilt dan kan je via Facebook contact opnemen met

Renée van der Meulen
Of mailen naar goodmoodfotografie@gmail.com