12-02-2020 Baco verlangt naar een thuis

Update 09-03-2020:

Lieve Baco heeft haar forever home gevonden.  iedereen nogmaals heel erg bedankt voor het vele delen.  Samen sterk!

Update 16-02-2020:

Lieve Baco is gereserveerd! We zijn zo blij voor haar! Ook namens Asiel Helmond heel erg bedankt voor het vele delen.  Samen sterk!

Als je hoort dat een dier al een jaar lang in het asiel tevergeefs wacht op een eigen plekje, doet dat pijn in je hart. Het overkomt lieve poes Baco. Ze verlangt zó naar een THUIS!

We zouden haar dolgraag een plekje in de 8e hemel willen geven, maar ze is niet dol op soortgenoten. Daarom willen we haar in samenwerking met asiel Helmond een handje helpen. Zij hebben Baco goed leren kennen, zoals je in het verhaal dat zij over haar schrijven kunt lezen.

Helpen en delen jullie mee? ♥

Baco verblijft in het asiel in Helmond. Zij hebben er al alles aan gedaan om voor Baco een ‘’forever home’’ te vinden maar helaas is dat nog niet gelukt. Ergens moet dat plekje voor Baco toch zijn?
Ze verdient het zo ♥

Het verhaal van het asiel Helmond over Baco kun je hieronder lezen:

We zijn voor onze Baco op zoek naar een speld in een hooiberg. De hooibergen in onze eigen regio (oostelijk Noord-Brabant) hebben we al doorgespit maar we hebben onze speld nog niet gevonden. Daarom presenteren we Baco nu in andere regio’s, aan louter dierenliefhebbers, om u te vinden, die ene speld: haar nieuwe baasje.

Baco is een prachtige poes van 7 jaar. Ze is in asiel terecht gekomen vanwege allergie van de partner van haar vrouwtje. Baco is wat prikkelarm opgegroeid en kan bij verandering van omgeving flink van slag raken. Als haar spanning te hoog oploopt kan ze best fel uit de hoek komen. Ze heeft iemand nodig met groene vingers op kattengebied, zonder kinderen, met een rustig huishouden, een tuin, kalmte en wat geduld in het begin. Dit pakket is nodig om de poes goed te laten “landen”. Het is helemaal geen verkeerd idee om Baco op een aparte kamer te laten beginnen, zodat ze daar eerst tot rust kan komen.

Zodra Baco haar draai heeft gevonden komt ze graag op schoot voor een intense knuffelsessie. Het is dan echt een engeltje. Kijk eens naar haar foto. Maar wel een heel gevoelig engeltje. Als ze op schoot springt, mag je pas beginnen met aaien als ze vol overgave haar koppie tegen je borst heeft gevlijd. Eerder niet. She’s in charge!

Ze zal waarschijnlijk ook behoorlijk opknappen als ze eindelijk weer eens flink de tuin in kan, ze wil dat dolgraag. Dat heeft ze vroeger veel te weinig gekund, en in het Helmondse dierenasiel kunnen we haar dat jammer genoeg al helemaal niet bieden. Voor uitgebreidere informatie over haar achtergrond en foto’s kunt u terecht op onze website.

www.dierenambulancehelmond.nl https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/9749/
info@dierenambulancehelmond.nl