11-5-2018 Dylan zoekt een mandje

Update: Dylan is herplaats! 

Heel erg bedankt voor het vele delen. Samen sterk!  

Vandaag delen we een schrijnend geval. Delen jullie met ons mee? Samen sterk en alles voor Dylan.

Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Dylan en zoals jullie kunnen zien ben ik al een heer op leeftijd (15jr). Ik stel mij graag aan jullie voor omdat het helaas voor mijn baasje niet meer haalbaar is om goed voor mij te zorgen omdat hij ernstig ziek is. Voorheen was ik al een tijdje uit logeren in een leuk hondenhotel en nu ben ik daar weer. Vermaak mij prima hier, maar eerlijk gezegd zou ik het wel fijn vinden bij iemand op de bank te ploffen. Wil zo graag saampjes wandelen en uiteraard wel blijven spelen met andere hondjes, want dat doe ik ook graag. Ik vind het ook heerlijk lekker gekriebeld te worden en schroom niet om op je schoot te liggen.

Ik ben super sociaal naar andere honden, mits het allemaal wat rustig aan gaat. Kinderen vind ik heus wel leuk, maar zij zijn niet altijd zo voorspelbaar, dus liever woon ik ergens zonder kinderen. Katten……..wat waar ….. dus die liever ook niet, want ik jaag graag op ze. Maar ja, daar ben je terriër voor.

Ik ben de moeilijkste dus niet, wel moet ik elke dag mijn medicijntjes voor mijn gewrichten hebben, ben een oude heer, dus niet alles gaat meer zo soepel. Vergis je niet, ik geniet volop nog van mijn oude dag en kan echt nog heel enthousiast spelen.

Hoop van harte dat iemand mij nog een mooie tijd kan bieden waar ik liefdevol mag komen wonen. Het zou uiteraard fijn zijn als iemand mij uit omgeving Nijmegen kan adopteren, want dan kan mijn baasje mij misschien nog eens zien. Alles kan overlegd worden. Pootje van Dylan en hopelijk tot snel!

U kunt contact opnemen met Sofija, via sofijaster@gmail.com