11-4-2018 Roodje en Baby

foto van Stichting Hanna, Dierentehuis de Achtste Hemel.

Update: Baby heeft haar nieuwe mandje gevonden. Roodje zoekt nog een eigen mandje.

Vandaag zijn we op zoek naar nieuw gouden mandjes voor twee lieve katten die niet samen geplaatst hoeven worden,omdat ze beiden erg zelfstandig zijn,maar mag uiteraard wel!
Zoeken jullie weer mee? Samen sterk en alles voor Roodje en Baby 

De lieverds moeten gaan verhuizen omdat de baby in hun huisje chronisch ziek is en veel aandacht behoeft. Hierdoor krijgen de katten niet de aandacht en liefde die ze nodig hebben en vooral ook verdienen. Daarom wordt gezocht naar nieuwe forever gouden mandjes voor de twee.

Roodje is een rode ex kater van 10 jaar oud die als kitten bij het vrouwtje is gekomen. Hij laat zich buiten de kaas niet van het brood eten. Buiten is hij een echte macho maar binnen is hij ronduit lui te noemen. Hij is zindelijk en is kinderen en honden gewend. Roodje heeft, zoals dat heet, een bloemkooloortje.

Baby is een lapjespoes van 8 jaar en ook zij is als kitten in huis gekomen. Ze is het typische voorbeeld van beauty and brains. Dit mooie, lieve en heel aanhankelijke meisje kan zelfs aankloppen. Ze heeft in het verleden 2x een nestje gehad maar is nu gesteriliseerd, ontwormd en ontvlooid. Ook zij is gewend aan kinderen en honden.

Zowel Roodje als Baby zijn kerngezond en gebruiken geen medicijnen of dieetvoer. Momenteel wonen ze in Almere Haven.

Ze mogen apart geplaatst worden want voor het gezin is het heel belangrijk dat ze goed terecht komen. Beide willen ze graag (veilig) naar buiten kunnen.

Heb jij of weet jij waar de nieuwe gouden mandjes staan voor deze twee schatten? 

Als je interesse hebt of meer informatie wilt, neem dan contact op met: nathie25@hotmail.com