11-12-2019 Huisje gezocht voor Tommy en Johnny

Update 20-12-2019

Tommy en Johnny zijn herplaatst! Ze hebben een fantastische plek gekregen. Iedereen heel erg bedankt voor het vele delen en reageren. Samen sterk! ❤️

Met gepaste spoed zijn deze twee lieverds op zoek naar een “forever home”. Zo’n een uit duizenden, want dat verdienen de broertjes.

Het huidige vrouwtje van Tommy en Johnny moet met pijn in het hart afstand doen van deze schatten. Momenteel staan ze op het land bij een zeer oude meneer. Gevaarlijke situaties zijn helaas niet meer te voorkomen, hierdoor is zij genoodzaakt een ander warm thuis te zoeken voor de kereltjes.

Tommy en Johnny zijn nog maar 1,5 jaar jong. De broertjes zijn vanaf hun geboorte al bij elkaar en onafscheidelijk. Ze zijn erg lief en aanhankelijk. Tommy is geboren met X-beentjes, maar heeft hier geen last van. Hij is tevens de meest nieuwsgierige van de twee.

Tommy en Johnny zijn beide gecastreerd. Ze hebben de nodige entingen gehad, zijn gechipt en ontwormd. De hoefjes zijn netjes bijgehouden door de hoefsmid. Ze zijn allebei hartstikke gezond verklaard door de veearts.

De mannen staan in Boschoord (Drenthe) en gaan alleen samen naar een nieuw huisje. Waar het ze aan liefde absoluut niet mag ontbreken. ♥
Heb je interesse of wil je graag meer informatie? ➡ Valentina van Dijk
📞 06-28128265