1-2-2020 Olly en Rosie zoeken adoptie ouders

Afbeelding kan het volgende bevatten: hond, de tekst '8'

De lieverds Olly en Rosie hebben al eens eerder op onze tijdlijn gestaan. Helaas is het tot nu toe nog niet gelukt een geschikt huisje voor ze te vinden. Delen jullie weer mee voor deze knapperds?

De huidige ouder van Olly en Rosie heeft besloten dat hij zijn hondjes een beter huisje gunt. Een waar zijn geliefde dieren alle aandacht kunnen krijgen die ze verdienen. Momenteel kan hij ze dat niet geven en daarom maakte hij deze dappere beslissing.

Hieronder volgt de tekst die hij schreef, de hondjes mogen nu ook geadopteerd worden:

‘Adoptie’ voor prachtige honden gezocht

Wilt u een geweldige hond die ook nog heel mooi is, zoek dan niet verder. Dan is dit uw kans!

De honden waar ik ‘adoptie-ouders’ voor zoek:

Olly: Zwart, met ‘wavy’ (langer / golvend haar) vacht. Hij is een echte ‘mensen hond’ met een vriendelijk en vrolijk karakter. Hij is in veel geïnteresseerd en vindt dieren ook leuk. Olly heeft veel beweging nodig en is behoorlijk sterk en explosief. Daarom is het nodig dat er met Olly minimaal 1 keer per dag een flink stuk wordt gefietst, hard gelopen of een lange wandeling wordt gemaakt.

Rosie: Blond, met ‘wavy’ (langer/golvend haar) vacht. Rosie is een erg gevoelige, hele lieve hond met een zacht karakter. Omdat zij mensen, dingen en geluiden indrukwekkend vindt gaat ze maar 1 maal per dag uit. Flinke wandeling, naast de fiets of hardlopen, de overige keren gaat Rosie graag in de tuin uit. In huis en in de tuin of rustig op het platteland of in een bos is ze helemaal op haar gemak.

Opmerking: er zit veel jacht in de honden ze kunnen daarom alleen aangelijnd worden uitgelaten.

Waarom ik op zoek ben naar ‘adoptie’

Ik heb 3 honden: moeder hond 4 jaar oud met 2 pups, nu beide 2 jaar oud. Ik heb veel plezier van de honden, maar ze kosten me wel veel tijd. Ik voorzie dat ik de komende jaren meer tijd nodig zal hebben voor andere dingen. Daarom ben ik op zoek naar ‘adoptie-ouders voor mijn 2 honden van 2 jaar oud.

‘Adoptie-ouder’

U bent iemand met ruime ervaring met honden, die voldoende tijd en aandacht aan Olly of Rosie kan besteden.

Olly en Rosie zijn schematisch ontwormd, gechipt, voorzien van paspoort, nu 2x geënt.
Beide honden zijn met veel zorg en aandacht groot gebracht en daardoor goed gesocialiseerd.

Zelf woon ik in Sauwerd.

Bij belangstelling bel: 050 – 2307523
of: 06 – 12786217
of mail: marceldejong@home.nl