07-03-2020 Nog altijd geen thuis voor Olly

Nog altijd geen nieuw thuis voor lieve Olly. Zijn zusje Rosie is inmiddels herplaatst. Maar Olly heeft helaas nog steeds niemand gevonden. Er moet toch iemand zijn? 😔♥

De huidige ouder van Olly en Rosie heeft besloten dat hij zijn hondjes een beter huisje gunt. Rosie heeft dat plekje gevonden, maar Olly nog niet. Delen jullie mee voor hem? De schat verdient het zo.

Hieronder volgt de tekst die de huidige papa van Olly schreef, de tekst is aangepast voor alleen Olly:

Over Olly 🔎🐶
Zwart, met ‘wavy’ (langer / golvend haar) vacht. Hij is een echte ‘mensen hond’ met een vriendelijk en vrolijk karakter. Hij is in veel geïnteresseerd en vindt dieren ook leuk. Olly heeft veel beweging nodig en is behoorlijk sterk en explosief. Daarom is het nodig dat er met Olly minimaal 1 keer per dag een flink stuk wordt gefietst, hard gelopen of een lange wandeling wordt gemaakt.

Olly is schematisch ontwormd, gechipt, voorzien van paspoort, nu 2x geënt.
Hij is met veel zorg en aandacht groot gebracht en daardoor goed gesocialiseerd.

Waarom op zoek naar adoptie 👀🏡
Ik heb 3 honden: moeder hond 4 jaar oud met 2 pups, nu beide 2 jaar oud. Ik heb veel plezier van de honden, maar ze kosten me wel veel tijd. Ik voorzie dat ik de komende jaren meer tijd nodig zal hebben voor andere dingen.

Bent u iemand met ruime ervaring met honden, die voldoende tijd en aandacht kan geven aan Olly? En bent u geïnteresseerd? 🌟

Dan kunt u bellen naar:
050 – 2307523
06 – 12786217
of mail: marceldejong@home.nl
Olly verblijft op dit moment in Sauwerd.