06-08-2020 Project Vierdaagse afgevinkt

De nieuwe ren! 😁🙏

En tadaaaa, weer een project afgevinkt! 😁🙏Dankzij de inkomsten van de vierdaagse kunnen we weer doorhakken, de socialisatie-kamer heeft nu ook een eigen uitloop gekregen.Stiekem zo trots! 😊Nieuwkomers Bob en Xavi zijn er heel blij mee.Tijdens de uitloop van de grote groep katten, waarbij de grote ren open staat en zij in hun kamer moesten verblijven, kunnen ook zij nu lekker genieten van het buiten zijn.😁Een plekje met genoeg schaduw, dus chillen met de warmte.Dank lieve mensen, voor jullie steun! 😊🙏❤️Op naar een volgend project, wordt vervolgd.P.s. binnenkort meer nieuws over patiënt Bobje, maar wil alvast verklappen, hij is 1.8 kilo aangekomen!😃Twee kilo aan gewicht is voorgoed verleden tijd. 😊www.stichtinghanna.nl

Geplaatst door Stichting Hanna, Dierentehuis de Achtste Hemel op Donderdag 6 augustus 2020

En tadaaaa, weer een project afgevinkt!

Dankzij de inkomsten van de vierdaagse kunnen we weer doorhakken, de socialisatie-kamer heeft nu ook een eigen uitloop gekregen. Stiekem zo trots!

Nieuwkomers Bob en Xavi zijn er heel blij mee. Tijdens de uitloop van de grote groep katten, waarbij de grote ren open staat en zij in hun kamer moesten verblijven, kunnen ook zij nu lekker genieten van het buiten zijn.

Een plekje met genoeg schaduw, dus chillen met de warmte.

Dank lieve mensen, voor jullie steun!

Op naar een volgend project, wordt vervolgd.