01-07-2020 Bailey zoekt met spoed een nieuw huis

07-07-2020 Update: Bailey heeft zijn gouden mand gevonden. Iedereen heel erg bedankt voor het vele delen. Samen sterk!

Spoed en verdriet voor knappe Bailey. Zijn mama is ernstig ziek, haar laatste wens; een geweldig plekje voor Bailey. Delen jullie mee? Samen sterk.

♥

Lieve Bailey en zijn mama waren altijd onafscheidelijk. Dit tot de meest schrijnende situatie zich aankondigde; Baileys mensen mama werd ziek. Zo ziek dat zij niet meer beter wordt en niet meer voor Bailey kan zorgen. Momenteel is Bailey veel alleen thuis omdat zijn mama in het ziekenhuis ligt. Het liefste zou zij Bailey houden, maar ze heeft een hele dappere keuze gemaakt. Bailey verdient een plekje waar het hem aan niks ontbreekt. Deze mooie vent is nog in de bloei van zijn leven. Bailey is namelijk nog maar 4 jaar oud. Hij is een kruising Duitse herder en is kerngezond. Hij heeft een paspoort en is altijd netjes ingeënt. Bailey is erg leergierig en heeft echt het werkkarakter van een Herder. Verder is Bailey een ontzettende lieverd. Hij is lief voor mensen, kinderen en andere honden. Katten zijn alleen geen vrienden en daar gaat hij achter aan. Bailey zoekt een nieuw warm thuis waar zijn nieuwe ouder(s) niet hele dagen aan het werk zijn. Ook is het belangrijk dat zij ervaring hebben met honden. Één voorwaarde is dat Bailey mag blijven tot het einde van zijn leven. Een forever home dus.

🌟

Gegadigden moeten bereid zijn om vooraf kennis te maken met de mama van Bailey en het goed vinden dat Bailey nog op visite kan bij haar. Heel belangrijk is dus ook dat de nieuwe ouders van Bailey in het noorden van Nederland wonen. Meer weten of interesse? Dan kan je contact op nemen met de vriendin van de mama van Bailey, Annet.

T: 06-28842433

M: annetkeur@gmail.com

Momenteel verblijft Bailey in Veendam.